Post by restnabhandtabtai on Mar 5, 2022 4:40:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War: Legions ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War: Legions IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood tõrge raha ▞▞▞
▞▞▞ Art of War: Legions 2022 version ▞▞▞
Mees, see on nii kurb, et kaotasin oma edusamme, olin ilmselt esikümnes ja olin lainel 1000 või 2000 ning soovitan kindlasti teistele, kellele meeldivad tohutud lahingud ja kõik eelnev 😀.
Pole minu maitse
Art of War: Legions 策略 umw
Lõbus. Mulle meeldib vägede täiendamine ning seadistus- ja võitlusmehaanik on minu jaoks õige. Kuid mäng ei paku üksikasju vägede kohta, nii et ma jään iga üksuse tõhusust oletama. Suumimisvõime puudumine moodustamise ajal muudab üksuste liigutamise kohati tööks. Paar näpunäidet võivad selle mängu lõbusust veelgi suurendada. Nagu on, pole see halb. Redigeerimine: Stuudio on pärast seda ülevaadet teinud olulisi uuendusi, käsitledes peaaegu kõiki minu tõstatatud probleeme. Minu 3 tärni on nüüd 4.
Ma võin seda tõesti terve päeva mängida. Suurepärane aja mööduja. Tõesti ime. Pole vaja raha kulutada, et kaugele jõuda. Suurepärane mäng igal pool. Soovitan soojalt alla laadida.
Nägin selle mängu reklaami ja laadisin selle alla. Kuid mäng oli reklaamist täiesti erinev. Nad ei tohiks seda mängu valesti reklaamida.
Ma nautisin selle mänguga aega. Mulle meeldib, kui lihtsalt saate erivaluutat genereerida, kuid usun, et tavavaluuta vajab tõhusamaks teenimiseks rohkem võimalusi. Mul on 1800 lvl ja ma saan ikka ainult 2,9 000 tiku eest. Mis puutub kõrvalmissioonidesse, siis olen seda mängu mänginud umbes nädal aega ja läbinud kõik ekspeditsioonid 3 tärniga. Mulle meeldib selle strateegia aspekt, mis tegelikult nõuab natuke mõtlemist ja ei ole mõnikord väga lihtne. Loodan, et lisandub veel
Ok, ma olen sellest sõltuvuses. Ootan põnevusega, et kell 7 tuleks, et saaksin kõik oma ülesanded/ülesanded/kogud ära teha. Nende jaoks, kes kurdavad, et see on rahaauku, eksite. Millegi ostmine on puhtalt vabatahtlik. Vaja ainult kannatust. See on lihtsalt väga lõbus!
Ma pole kindel, miks on nii palju kaebusi. Olen suutnud suurepäraselt edasi liikuda ilma raha kulutamata. Asjaolu, et reklaamid on valikulised, on suurepärane. Ja kui otsustate reklaami vaadata, on see teile mängus kasulik. Ka nende inimeste jaoks, kes kurdavad reklaamide olemasolu üle, kuidas te muidu looja(te)lt elatist ootate? Selline rakendus ei ole lihtsalt väike kõrvalprojekt. Suurepärane mäng ja sellest, mida võin öelda, teevad arendajad sageli täiustusi ja lisavad sisu.
Nad võtavad mu krediitkorvist ühe kuu tellimuse eest tasu...ja 2 päeva pärast tühistasid nad...kuid minu kaardi tasu jääb endiselt alles
Lill.
Ma armastan seda mängu, kuid ainus põhjus, miks ma andsin mängule 2 tärni (muudan selle 100% 5-tärniseks, kui mängu saab mängida ka võrguühenduseta), on see, et mängu pole võrguühenduseta mängitav (kõik, mida ma sooviksin, on lahinguosa \lähen järgmisele lainele, et olla võrguühenduseta ja siis annan 5 tärni). Minu jaoks oleks mäng miljon korda parem, aitäh lugemise eest ja ilusat päeva!
Arvasin, et see oleks tore pulgamehe mäng, nagu reklaam ütles, kuid loomulikult ei olnud see nii, sest need on lihtsalt reklaamid, millele te ei saa kunagi loota, kuid arvan siiski, et see on lõbus mäng.Annan sellele 4 tärni, sest reklaamid pole jällegi sellised, nagu mäng tegelikult on. Kuid on hea, et see on üks haruldasi mobiilseid mänge, mis ei topi teile reklaame vasakule ja paremale. Pean lennukirežiimi sisse lülitama, et saaksin reklaamideta mängida, kuid sellel mängul pole reklaame, seega annan sellele nüüd 5 tärni.
Suurepärane mäng aja veetmiseks, võite võtta aega ja areneda päevasel ajal väljas liikudes või kiirelt väikeste mikrotehingute kaudu, kuid mõnda aega mängides on see mõnus ja pingevaba võrreldes klanni kõrgetasemelise kokkupõrkega, arendajad said suurepäraselt hakkama. siin
See mäng on tore ja kaasahaarav, nagu see olema peab. Seal on ainult vabatahtlikud kuulutused! Mängimise eest saadav tasu on väga rõõmustav.Loodan, et nad parandavad ainult ühe asja... Kui mäng loetleb teie kaitse ajaloo, pole sõna kaitse õigesti kirjutatud. Mängus kirjutatakse seda alati sõnaga "kaitse". Me ei saa lasta inimestel arvata, et see on õige kirjapilt, seega parandage see.
Armastan seda mängu absoluutselt, palun lugege !!! Olen 2000. aasta lvl-st möödas ja ütlen seda, kuna näen kommentaare, mis ütlevad, et see ei lähe raskeks jne. Enamasti on see tõsi, kuid öelda, et see pole tõsi, pole tõsi. NPC-d muutuvad raskemaks, kuid mitte piisavalt väljakutseks. Teiseks meeldib mulle tõsiasi, et mängu võitmise eest ei tasu mingil juhul tasuda. Mulle meeldib see ekspeditsioon eriti ja ma ei jõua ära oodata, millal järgmine peatükk avaneb. Võib-olla tahaksin, et avaneks pood, kus saaks kangelaste jaoks kalliskive kulutada. Lihtne 5/5.
Värskendus muutis mängu. Armastan seda mängu uut täiendust. Olen lugenud arvustusi selle kohta, et ekspeditsiooni hilisemates etappides on võimatu läbida. Kui teile väljakutse ei meeldi, saan aru, miks te seda ütlete. Kuid peate kasutama oma aju ja koostama strateegia. See mäng paneb selle tõesti proovile. Loodetavasti jätkub mängu ekspeditsiooniosa.
Kiire, lõbus, lihtne! Kaks asja, mida ma isiklikult tahaksin. 1. Oleks rohkem režiime, et ei hakkaks igav (Ma olen kindel, et te töötate selle kallal) 2. Tulemuste ekraan pärast võitlust, et saaksite öelda, millised üksused kaotasite, et saaksite näha oma peo nõrgemaid , statistika on minu jaoks lihtsalt huvitav 3. Kaamera oleks PALJU PAREM, kui saaksime seda liigutada.
See mäng on 5* esimese 2–3 nädala jooksul, kuni olete ekspeditsiooni lõpetanud. Ekspeditsioon väärib 5*, ülejäänud mäng 3*, kuna see muutub 2-3 nädala pärast väga korduvaks. Selle esmase kogemuse jaoks tasub see alla laadida, kuid ma ei soovita sellele raha kulutada. Kui teie väed jõuavad 8. tasemele, olete üsna ummikus. Nad tegid veel ühe Expeditioniga sarnase mängu, kuid see pole isegi lähedal, kui hea see mängurežiim on. Ma ei ole mängu kustutanud lihtsalt lootuses, et nad annavad rohkem peatükke.
See on parim mäng maailmas ja see on olnud hõivatud, kuna kutsusin seda selle kõige puldiks ja ainus põhjus selle hankimiseks oli see, et kaugjuhtimispult on kõik uuesti, kuid see on minu telefonis endiselt saadaval, nii et vahet pole, kas see töötab, aga see ei tööta aku enda jaoks, kas see on minu jaoks liiga raske ja sellel pole probleeme minu vanemate või inimestega, keda ma tean, kuid see on palju enamat kui lihtsalt pult ja kuidas see töötab, kuid tundub, et see ei olnud esimene
Art of War: Legions ยุทธศาสตร์ lvis
Võitmiseks ülim tasu. Mängisin seda pikka aega ja nende kasutataval toitesüsteemil pole üldse mõtet. Sain üle 1000000 jõu ja kaotasin poole oma jõuga inimestele, kuid neil oli parem kangelane. Võitmiseks makske täielikult.
Kõik on korras, ainult natuke igav. Lahingut on praktiliselt võimatu kaotada. Olen jõudnud selleni, et püüdsin sihikindlalt kaotada ja ikka ei suutnud. Ütleksin, et selle mängu ai vajab veidi tööd, kuna lahinguformatsioon ei tähenda praktiliselt midagi, kuna tegelased pärast taseme algust liiguvad. Lahe idee siiski
Hea mäng. Olge valmis kulutama tuhandeid, kui loodate kõrgel tasemel võistelda. Kõige kallim mäng, mida olen mänginud. Olen praegu kõvasti investeerinud, muidu lähen minema.
Vaadake mängimiseks reklaame. Sõna otseses mõttes peate vaatama 30 sekundit reklaame sagedamini, kui klõpsate tegevusetult matši algust, et teie väikesed kutid saaksid 10 sekundit võidelda. Tõesti igav.
Neile, kes ütlevad, et strateegiat pole, pole te piisavalt kaua mänginud. Hea mäng aja veetmiseks. Jah, seal on reklaame, kuid need ei ole sunnitud nagu paljud teised mängud. Kui olete nutikas, saate reklaame kasutada eeliste saamiseks, st rohkem münte/kulda. Mänguuuendused on sageli hea meeskonna tunnuseks. Ootan endiselt uusi vägesid, kellega olen YouTube'is teisi mängijaid näinud, kuid eeldan, et need on beetaversioonid või disainerid ja tulevad järgmise värskendusega.
See mäng on kuidagi halb, ma leidsin kaitse, mis on minust madalam, siis ma kaotan selle. Peab olema tasakaalus või muidu võid (mängu) muuta Necromanceri paremaks, see on nii kohutav, kuid ma kasutan seda ikkagi. Hindasin 1 tärniga, sest ma tahan (mäng) seda sõnumit näha - Minu kanalinimi on see YouTube'ist
Graafika on hea, mänguviis on rahuldav ja lõbus; aga progresseerumissüsteem on tõesti labane ja vajab muutmist. Olen teeninud 13 eepilist kasti, kuid saan avada ainult ühe iga 24 tunni järel? Ma teenisin tasemete alistamisest ja edenemisest kasu... sa ootad, et ma ootan kaks nädalat, et need avada? Sama ka tavaliste rinnakorvidega; tunde ja tunde ootamist. See muudab preemiasüsteemi mõttetuks.
Suurepärane mäng! Kaks kaebust, esiteks, "Külmunud maa kuninganna" on tõesti üle jõu käiv. Olen märganud, et suur osa (70%) mängijatest, kellega kokku puutun, kasutab teda, sest nad on aru saanud, et tema põhioskused on üle jõu käivad. See kurnab teie armeed, kui te pole õigete vägede ja paigutusega palju paremini üles seatud kui nemad. Teiseks, PALUN lisage võimalus määrata vägesid teatud tsoone kaitsma. Nagu tagalaväed, kes kaitsevad tagalat, ajab mind hulluks, kui nad hülgavad mu laskeväed, et neid tappa
See mäng on päris vahva. Olen mänginud võib-olla 2 või 3 nädalat ja juba hiilin top 100 pvp hulka ja lihtsalt alistan 700 pve taseme. Jah, sa võid maksta raha, et saada paremaid asju, aga ma ei tee seda. See mäng on piisavalt sujuv tasuta mängimiseks ilma liigsete väljakutseteta, kui mängite seda õigesti, ja seal on korralik valik võitlusstsenaariume.Üks soovitus: lisage ekspeditsioonirežiimis funktsioon vägede automaatseks saatmiseks, kui nad ehitavad, palun!
Väga lõbus mäng siiani, pole tundnud vajadust ega olnud survet midagi ostma, et jätkata. Hinnad tunduvad nende pakutava jaoks õiglased, VIP on sarnaste mängudega võrreldes pisut ülehinnatud. Kontrollige seda kindlasti ja toetage seda meeskonda!
Suurepärane mäng, kuid sellel on pidevaid probleeme lisaboonusmüntide reklaamide laadimisega. Tundub, et peajahimissioonide ajal on alati see aeg, kui ma peaksin suutma end üles ehitada. Võtsin nende toega ühendust tulutult. Kui seda varsti ei parandata, desinstallin jäädavalt.
Mulle meeldib see mäng, kuid ekspeditsioonides on ebaõiglased lähtepunktid tüütud ja 5. hoob 20 on sirge BS on võimatu võita, kui pole selle osaga rahul
Mäng oli esimene kord, kui selle avasin, hästi, siis hakkab see minust maha jääma ja kõik, mida ma näen, on ekraanil vilguvad värvid:( 4 nädalat hiljem... Tahaksin anda sellele mängule 4 või 5 staarülevaade, kuid ekspeditsioonis korduvad SAMAD tasemed. Kas te, kutid, suudate jõuda sinna, kus tasemed on randomiseeritud, sest sama asja ikka ja jälle tegemine läheb igavaks, et saada 5-20 jemi.
Üldiselt väga muljet avaldanud. Ma naudin graafikat võrreldes sellega, mida reklaamid on näidanud. Tahaksin näha, et mäng kaotaks reklaamid täielikult ja suurendaks pärast iga vooru võidetud kulda. Tundub, et see on 10 sekundit mängu ja 30 sekundit reklaami. Ma tean, et reklaamid pole kohustuslikud, kuid te kaotate 66% oma edusammudest, kui otsustate reklaamide suurendamist mitte kasutada. Mulle meeldib ka kalliskivi struktuur, erinevalt teistest mängudest on seda üsna lihtne hankida. 5 tärni, kui reklaame pole vaja.
Mäng on nauditav. Siiski on tõesti raevukas, et iga kord, kui ma teenin uue laeka, siis kell nullib, on mul praegu 21 kasti ja 7 tundi, kuni saan ühe avada. Kui ma ei teeni teist, siis aeg lähtestub. Igal rinnal peaks olema oma ajapiirang, mitte üks rind iga 8 tunni järel. Kalliskivide teenimise viis.
Meeldivat on palju; vähesed tüütused võivad ajada hulluks. Mind käivitab RNG, mis hävitab mu plaanid, kuid ma ei saa mängimist lõpetada. Tärni lisamine: arendajad vastasid minu probleemile kiiresti ja õiglaselt
Rakendus on meeletult igav. Strateegiat pole vaja. See on ERITI lihvitav isegi varase mänguga (raha saate tegelikult ainult headhuntersi mängurežiimist, kõik muu pole seda väärt). Ainus põhjus, miks see rakendus ühte tähte ei saa, on see, et see on üks väheseid mobiilimänge, mis ei pommi teid reklaamidega ja ma arvan, et see väärib tunnustust.
See on parim mobiilimäng. Suurepärane mäng ja edasiminek. Tasakaalustatud väga hästi ja EI OLE reklaame, välja arvatud juhul, kui soovite neid boonuste pärast vaadata.
Koera vesi
Hämmastav mäng. Vajab siiski sagedamini värskendusi. Olen seda mänginud umbes kuu aega ja ootan ikka veel, millal uus ekspeditsioon lisandub. Samuti tuleb lõpuks uuendada ja täiendada gilde. Ma ei taha praegu oma lemmikmänguga igavleda! Samuti tehke teised 10P Studio mängud Ameerikas kättesaadavaks. Tahaksin neid hea meelega proovida. Kõige parem mäng, mille olen praegu alla laadinud!
Nautige mängu mängimist oma klanni kindralina. Oletame, et alustate teie järgmist hooaega teie viimase põhjal. Ei tee! Olen kuude kaupa uuesti alustanud 2500 juures, kuigi jõuan mitu korda 4500 peale. Hakkab kogu aeg ühest ja samast asjast igav. Ma maksan areenil võitlemise eest, aga sul pole seda vaja. Väikesed probleemid tuleb parandada, kuid üldiselt on see hea mäng mängimiseks. Nad jätkavad väikeste probleemide lahendamist, et muuta see õiglasemaks. Loodetavasti teevad nad peagi seda, mida ma eespool mainisin.
Ma arvan, et see on ok, kuid klienditeenindus on kasutu. Laadisin mängu alla Facebookiga sisse logituna ja vau, see olen mina, aga kui proovin hästi ostu sooritada, pole see minu konto, vaid sellel on minu kaardi andmed ja ma ei saa selle parandamiseks abi
Olen mõnda aega mänginud, naudin mängimist väga ja leian, et pühendan selle rakendusega iga päev paar tundi. Et see mäng käsitleks sõjakunsti ja strateegiat, arvan, et üksuste üle peaks olema suurem kontroll, võimalus neil omal kohal püsida, kaitsta, taanduda jne. Raha eest pakutavad kõrvalmissioonid peaksid pakkuma rohkem strateegiat nõudvaid stsenaariume mis rutiinselt muutuvad, rääkimata võimalusest vastast erinevate nurkade alt rünnata jne. Ideede saamiseks võtke minuga ühendust.
Hea mäng, mida mängitakse mitu päeva
Tüüpiline palk mängimise eest... Edenemiseks kulub niiiiiiii kaua aega, välja arvatud juhul, kui olete nõus palju raha käest laskma
Art of War: Legions Strategi kzc
Ainus paar probleemi, mis mul selle mänguga on, on see, et see on väga akut nõudev ja mängimise jätkamiseks peate telefoni peaaegu ühendatuna hoidma, muidu tühjendab see akut. 2. on see, et mingil hetkel on teie tegevus lihtsalt raha ja kalliskivide jahvatamine. Aga kindel mäng muus osas. Oh, seda pole veel hiljuti juhtunud, kuid mul on olnud probleeme mänguga ühenduse loomisega, tundub, et paljudel teistel inimestel on sama probleem.
Nad on rakendustes ostmisega VÄGA pealetungivad, kuid üldiselt on see tõesti lõbus mäng
Soovitan seda mängu mängijatele, sest saate võrgus võidelda, klannide kaudu ühendust võtta ja armeed üles ehitada. Kokkuvõttes on see ilmselt mu lemmik mobiilimäng.
Lahe mäng on tõesti lõbus, kuid vägede kombineerimise võimaluse korral on vägede kogus üsna kopsakas, tõsiasi, et peate klõpsama igal väel ja seejärel klõpsama rippmenüül, et neid ühendada, on äärmiselt aeglane, Kui saaksite redigeeritava grupi valikusse lisada vasak- ja paremnoole, oleks see hämmastav ja ma annaksin mängule hinnangu 5 tärni.
Pineapple Pen آرکید kqkk
Art of War: Legions સ્ટ્રેટેજી uaf