Post by restnabhandtabtai on Mar 5, 2022 4:43:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Evolution 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Evolution 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό περισσότερα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ AB Evolution 2022 2022 version ▞▞▞
Τρέχουσα ενημέρωση. Δεν υπάρχει περίπτωση! Φρικτό UI διαχείρισης ομάδας. Δεν είναι διαισθητικό ή εύκολο στη χρήση. Τόσα βήματα και ασαφές για την ισοπέδωση. Υποβαθμίστηκε ξανά σε 1 αστέρι. Η ισοπέδωση είναι ένα τεράστιο χάος με την επαναφορά ταξινόμησης και φιλτραρίσματος κάθε φορά που υποχωρείτε σε ένα επίπεδο. η πιο βασική λειτουργία είναι τόσο περίπλοκη. Τα γραφικά για τα πουλιά στη διαχείριση ομάδας είναι ασαφή. Αυτό είναι αλλαγή για χάρη του, κανένα μεμονωμένο όφελος δεν αξίζει τον πόνο της χρήσης των μενού. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα ασχοληθώ μέχρι την επόμενη ενημέρωση
Μην το κατεβάσετε ποτέ δεν μπαίνει
Πραγματικά καταπληκτικό!!!
Angry Birds Evolution 롤플레잉 cdbw
Μια πολύ καλή εμπειρία παιχνιδιού, αν και στερείται ελέγχου χαρακτήρων και παραλλαγής στην κίνηση των χαρακτήρων. Η εξέλιξη και η εξέλιξη του παιχνιδιού είναι αυτό που κρατά τους παίκτες γοητευμένους. Διασκεδαστικές ιδέες χαρακτήρων και ατελείωτες δυνατότητες, θα κρατήσουν τους περισσότερους παίκτες να επιστρέφουν.
Υπέροχο παιχνίδι με νέα άποψη για τα angry birds, αλλά μόλις φτάσετε στην ταράτσα, το παιχνίδι σας διώχνει όταν προσπαθείτε να τον διεκδικήσετε. Αυτό είναι πραγματικά χάλια καθώς ξόδεψα ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να ανέβει το επίπεδο. Θέλω μια επιδιόρθωση ή επιστροφή χρημάτων
Τόσο εθιστικό μου αρέσει ο τρόπος που το έχουν στημένο. Τώρα. Έπαιξα την παλιά έκδοση και σταμάτησα να την παίζω. Μου άρεσε, αλλά δεν ήταν πολύ καλά στημένο. Αυτό είναι να το παίξεις θα σου αρέσει.
Πραγματικά ενδιαφέρον! Τα γραφικά γυρίζουν! Μόλις την τρίτη μέρα, με ελκύει ακόμα πολύ! Μια πολύ καλή δουλειά. Δεν βρήκα ούτε ένα σφάλμα σε αυτό. Ένα πολύ καλύτερο gameplay. Τι άλλο να πω; Θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτό, αλλά δεν έχω λόγια. Μακάρι να μπορούσα να το βαθμολογήσω έως και 10 αστέρια. Σας ευχαριστώ.
Απολάμβανα αυτό το παιχνίδι, αλλά φαίνεται να επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο αναζήτησης ξανά και ξανά. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι ένα σφάλμα, το όριο του περιεχομένου ή αν μου λείπει κάτι. Αυτήν τη στιγμή στο lvl 95 και δεν μπορώ να δω πώς κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να το λύσουν μέχρι τα επίπεδα 200 . Γίνεται λίγο βαρετό. Θα άλλαζα την κριτική μου αν υπάρχουν περισσότερα να κάνω. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει.
Θα του έδινα 5 αστέρια αν μπορούσα να το ξαναπαίξω. Μετά από 3 ημέρες ομαλού παιχνιδιού, το παιχνίδι ξαφνικά δεν θα φορτώσει. Λέει "αποτυχία φόρτωσης σημαντικών στοιχείων". Διέγραψα την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα αλλά και πάλι δεν λειτουργούσε. Προσπάθησα επίσης να επανεγκαταστήσω και να αφαιρέσω τον συνδεδεμένο λογαριασμό μου στο Facebook, αλλά ούτε αυτό λειτούργησε. Παρακαλώ βοηθήστε
Πολύ διασκεδαστικό χάσιμο χρόνου, αλλά αν συνεχίσετε πολύ γρήγορα στην καμπάνια, θα βρεθείτε ισοπεδωμένοι από τα γουρούνια. Αυτό θα αφαιρέσει τη δυνατότητα γρήγορης επίθεσης και θα κάνει τις μάχες πολύ πιο σκληρές. αυτό είναι σε τρελή δυσκολία. Γι' αυτό συνιστώ απλώς να αναζητήσετε τοποθεσίες και να κερδίσετε λάφυρα με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, η απόκτηση γουρουνιών εκδηλώσεων φαίνεται να επηρεάζεται από τις αγορές. χωρίς να αγοράσω πακέτα εκδηλώσεων σπάνια λαμβάνω ακόμη και το δεύτερο πουλί (από τα 3) που προσφέρεται μέσω κανονικού παιχνιδιού.
ΕΙΝΑΙ Καλό;
Voletarium: Sky Explorers Adventure qvac
Εξοχος
Το παιχνίδι κολλάει ΠΟΛΥ! Πρέπει να το καθαρίσω εντελώς και να κάνω επανεκκίνηση τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Επίσης, οι μάχες PVP τείνουν να είναι χάλια επειδή οι τροχιές δεν ακολουθούν πάντα τον τρόπο που θα έπρεπε ή οι ηττημένοι χοίροι εμφανίζονται στο πλευρό μου ή πολλαπλασιάζονται έως και 7 γουρούνια στο γήπεδο.
Πραγματικά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μέχρι να κάνω μια εκδήλωση για να φτάσω στο επίπεδο 80, πάντα έμενα στη μέση της μάχης κάθε αφού τα χτυπάω με δηλητήριο ή έχω μια μεγάλη έκρηξη ή κολλάω σε ένα τρένο χρυσωρυχείου που τρέχει ή μετά από ένα κανονικό επίθεση ή μετά το γουρούνι θέλει να επιτεθεί αλλά κόλλησε και κόλλησε πολλά άλλα. Είναι πραγματικά αγχωτικό γιατί χάνω την ευκαιρία να κερδίσω το επίπεδο και χάνω την αντοχή σχεδόν όλα προκαλούν το κολλημένο. Και εγώ ή εμείς δεν λάβαμε καμία αποζημίωση για αυτό, οπότε βασικά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να κάνουμε επανεκκίνηση ξανά και ξανά. Και προτείνω να κάνετε το sell bird σε σχηματισμό ομάδας πιο γρήγορο, επιλέγοντας πρώτα το πουλί που θέλετε να πουλήσετε και μετά πουλήστε το. Χρειάζεται χρόνος για να το πουλήσουμε ένα προς ένα. Ευχαριστώ για την προσοχή και συγγνώμη για τα άσχημα αγγλικά.
Παίζω για λίγο και τώρα ξαφνικά, το παιχνίδι δεν θα με αφήσει να παίξω την αποστολή της εκστρατείας Terrance. Είναι κρίμα, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν μπορώ να προχωρήσω, μπορεί επίσης να το διαγράψω.
AB Evolution 2022 משחק תפקידים nnma
ακόμα το αγαπημένο μου παιχνίδι. ευχαριστώ για τα πολλά 5 αστέρια
Λατρεύω το παιχνίδι και το παίζω εδώ και χρόνια. Αλλά αν παίζετε σε iPad, το παιχνίδι θα συνεχίζει να κολλάει κάθε λίγα λεπτά όταν βρίσκεστε σε προχωρημένα επίπεδα. Αυτό είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω σε τακτική βάση, είναι πολύ ικανοποιητικό όταν είσαι σε μια καλή ομάδα.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, τα καλύτερα angry birds μέχρι σήμερα, το παίζουν για μήνες και είναι ακόμα εθισμένο, είναι σαν 5 ή 6 παιχνίδια σε ένα, πάντα πολλά να κάνεις, απαιτεί καλή στρατηγική ως επί το πλείστον, αλλά και λίγη τύχη. Η ιδέα να είσαι μέλος μιας φυλής είναι πολύ καλή, μπορείς να συνομιλήσεις με άλλους παίκτες, να δώσεις συμβουλές ή απλώς να δώσεις ενθάρρυνση, επίσης δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα στο παιχνίδι για να το απολαύσεις πραγματικά, απλά συνεχίστε να το παίζετε.!!! Έξυπνο Rovio!!!(•‿•)
Ακόμα περιμένω έναν τρόπο να πουλήσω τα αχρησιμοποίητα τοτέμ μου και διάβασα μια κριτική σχετικά με το να ξοδεύω εισιτήρια και να παίρνω μόνο άθλια πουλιά. Ξοδεύω αρκετά χρήματα για να έχω πάντα σκουπίδια. Τώρα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι στην αρένα που αντιμετωπίζω άτομα που τα πουλιά είναι πάνω από 36000 και το υψηλότερο μου είναι 17000. Αυτό είναι εντελώς γελοίο να χάνω συνεχώς
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΓΑ PREMIUM ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ 2-5 ΑΣΤΕΡΩΝ. ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΑΥΓΑ Premium ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ!
έχουν κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά με αυτό! πήραν την αρχική τους ιδέα και έφτιαξαν ένα εντελώς συναρπαστικό, εντελώς νέο παιχνίδι από κάτι που ήταν ήδη τέλειο
Είχα αυτό το παιχνίδι πριν και το έπαιζα όλη την ώρα. Μόλις το επανεγκατέστησα στο τηλέφωνό μου και τώρα δεν με αφήνει να ξεπεράσω την καμπάνια για το κίτρινο επιδόρπιο αμέσως αφού λάβετε όλους τους ανιχνευτές. Συνεχίζει να λέει "ο στόχος αναζήτησης δεν βρέθηκε προσπαθήστε ξανά". Έκανα ήδη ό,τι μπορούσα να κάνω για να το ξεπεράσω. Τώρα έχει διαγραφεί από το τηλέφωνό μου. Διορθώστε το πρόβλημα.
Όπως όλα τα παιχνίδια Rovio, έτσι και αυτό είναι γεμάτο δυσλειτουργίες. Τα βίντεο παγώνουν το παιχνίδι με τη «Δεύτερη ευκαιρία» ώστε να χάσετε. Τα βίντεο στο "The Elevator" το κάνουν επίσης. Έχω παίξει τα περισσότερα παιχνίδια Angry Birds. Τα παράτησα πριν από μερικά χρόνια με την ελπίδα ότι είτε θα διορθώσουν τις δυσλειτουργίες είτε θα προσλάβουν κάποιον που μπορεί να τα διορθώσει. Για άλλη μια φορά, είμαι απογοητευμένος γιατί αγαπώ το Angry Birds. ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!
Το παιχνίδι είναι τέλεια ισορροπημένο ...και παρέχει αρκετά διαμάντια για να σημειώσετε πρόοδο. Οι διακομιστές θα πρέπει να βελτιωθούν καθώς μερικές φορές η σύνδεση χάνεται και δεν μας μπαίνει στη μάχη. Πολλά πράγματα για να παίξουμε.. και δεν βαριέμαι ποτέ. Δεν πληρώνομαι για να κερδίσω το παιχνίδι. Το σύστημα των φυλών είναι βάναυσο καθώς διεκδικεί εξαιρετικά πλούσιες ανταμοιβές. Το νόμισμα για να εισέλθετε στο νησί του αετού θα πρέπει να είναι μικρότερο γιατί 50 διαμάντια δεν είναι αυτό που παίρνετε τακτικά. Τώρα λύστε αυτά τα 2 προβλήματα και θα σας δώσω 5 αστέρια.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι ο Rovio δεν το κάνει. Δεν έχουν ενημερώσει σε όλο το χρόνο. Το παιχνίδι έχει το 2021 στον τίτλο, αλλά η τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης είναι η 20η Ιουλίου 20. Υπάρχουν σημαντικά σφάλματα όπου ορισμένα πολύ υψηλής τροφοδοσίας πουλιά δεν παίρνουν power-ups.for όσο και αυτό το κόστος του παιχνιδιού να παίξει και το κάνει Κόστος αν θέλετε να μετακινηθείτε καθόλου ή να παραμείνετε μέρος μιας αξιοπρεπούς φυλής, σίγουρα δεν επενδύουν τίποτα σε αυτό καθόλου. Η υποστήριξη γνωρίζει τα σφάλματα, απλά δεν ενδιαφέρονται.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι με περισσότερους από αρκετούς πόρους εντός του παιχνιδιού, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσετε για να παίξετε. Προφανώς, όσο υψηλότερα επίπεδα φτάσετε, τόσο περισσότερα χρειάζεστε, τα οποία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσετε. Θα έδινα 5 αστέρια αν δεν ήταν το περιστασιακό crash και για κάποιο λόγο τα επίπεδα της καμπάνιας φαίνεται να επαναλαμβάνονται μετά από λίγο, σίγουρα κάποια σφάλματα για να επιλυθούν.
Πρόσφατα (9/12/18) μείωσαν τις ανταμοιβές για τα εβδομαδιαία γεγονότα κατά 90% χωρίς εξήγηση ή προειδοποίηση στους παίκτες. Οι άνθρωποι που απαντούν στο παιχνίδι καταγγελίας στο παιχνίδι δεν φαίνεται να γνωρίζουν και γι 'αυτό, νόμιζαν ότι ήταν ένα glitch ή λάθος. Δεν είναι πλέον αξίζει περισσότερο από 1 αστέρι.
Apla telio Episis κάντε εγγραφή στο κανάλι μου
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο όταν προσπαθώ να πολεμήσω αυτό το αφεντικό, το παιχνίδι παρουσιάζει δυσλειτουργίες, παγώνει και βγαίνει από μόνο του. Θα χτυπήσω σε έναν τοίχο σύντομα και θα ξεμείνω από μάχες.
AB Evolution 2022 Παιχνίδια ρόλων mum
Angry Birds Evolution Rollespil clw
Δοκίμασα αυτό το παιχνίδι από καθαρή περιέργεια, αλλά με συνέλαβε. Το χιούμορ σε αυτό, τα γραφικά, το gameplay, η εξέλιξη, όλα είναι τόσο συναρπαστικά. Ειλικρινά, αν δεν υπήρχε χρόνος αναμονής για το σκάουτινγκ, δεν θα μπορούσα να σταματήσω για να παίξω. Μου έφτιαξε τη μέρα.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αν δεν σας πειράζει το περιστασιακό crash που σας κάνει να χάνετε. Ωστόσο, η υποστήριξη πελατών είναι φρικτή. Έχω χάσει τόσα πολλά αντικείμενα που θα αγόραζα όταν είχαν εκπτώσεις. Η υποστήριξη λέει ότι ανόητα πράγματα, όπως είναι ένα οπτικό πρόβλημα, επειδή βλέπουμε ότι έχει ισχυριστεί. Λοιπόν, δεν είναι ένα πρόβλημα γιατί πρέπει να το δείτε για να το χρησιμοποιήσετε. Αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε σωστό και σου δίνουν αυτά που ξόδεψες ή ένα πουλί που κέρδισες ή κέρδισες. Έχω στείλει πολλά στιγμιότυπα οθόνης των σφαλμάτων τους, χωρίς επιστροφές χρημάτων.
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, θα ήθελα να το είχα βρει εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι τα RSS που χρειάζονται είναι σπάνια και χρεώνουν πάρα πολλά για να αποκτήσετε και οι ανταμοιβές LVL up είναι φθηνές. Κατά τα άλλα μου αρέσει το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, το έπαιξα όταν πρωτοκυκλοφόρησε και το απόλαυσα απόλυτα, απλά το έβαλα ξανά στο τηλέφωνό μου και η εμπειρία είναι ακριβώς η ίδια. Δεν υπάρχουν παράπονα, ωστόσο το boss battle στην μπλε περιοχή συνεχίζει να καταρρέει, έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει το ίδιο. Δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα. Καταλαβαίνω ότι είναι δωρεάν και είμαι ευγνώμων που μπορείτε να διαθέσετε ένα τόσο ποιοτικό προϊόν δωρεάν. Δοκιμάστε να διορθώσετε το σφάλμα, θα το χρησιμοποιήσω όπως μπορώ μέχρι τότε.
Φοβερός
Μετά την ενημέρωση το παιχνίδι είναι σχεδόν αδύνατον να παιχτεί. Δεν θα μπορούσατε να είχατε κάνει κάποια εύκολη έρευνα χαμηλής τεχνολογίας και να είχατε μια χούφτα πιστών παικτών να τη δοκιμάσουν και να δείτε πώς χειρίζεται; Ξέρω ότι στο τέλος της ημέρας υπάρχουν χρήματα πίσω από αυτό και ακολουθώντας κάποια μέτρηση, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει.
Πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες προκλήσεις, να δώσετε καλύτερες ανταμοιβές σε περίπτωση που όσο πιο ψηλά ανεβείτε για να το κάνετε πιο ελκυστικό. Παρέχετε περισσότερες δραστηριότητες για να δημιουργήσετε έλξη για να δημιουργήσετε αυξημένη συμμετοχή. Και δώστε καλύτερες ανταμοιβές για τους κορυφαίους 10-15 στην αρένα. Ακόμα ανυπομονώ να παίξω, να βρω νέα πουλιά και να φτάσω στο επίπεδο 70 στο Eagle Mountain ως πρώτος στόχος μου.
Έχουν περάσει 6 μήνες από την τελευταία αξιολόγηση. Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο επαναλαμβανόμενο και βαρετό χωρίς καθόλου ενημερώσεις σε ενάμιση χρόνο. Κάποτε ήταν τόσο υπέροχο παιχνίδι! Τα γεγονότα περιστρέφονται μέσα από τα ίδια πουλιά... κανένα νέο... τίποτα καινούργιο. Ίσως να έχουν φιλήσει αυτό το παιχνίδι αντίο και να εστιάζουν σε άλλα πράγματα... ποιος ξέρει!! Κρίμα. Τεμπέληδες αλήτες....
Η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει. Συνιστά λοιπόν Uninstall και reinstall, οπότε μετά από μερικές φορές γίνεται μονότονο. Και λέει 404MB, είναι περισσότερο σαν μια συναυλία και μισή. Το παιχνίδι λειτουργεί καλά στην αρχή, αλλά μετά το επίπεδο 10 συνεχίζει να σας κλωτσάει και λέει σφάλμα διακομιστή, κάντε επανεκκίνηση της εφαρμογής. Απεγκατάσταση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Δεν συγχρονίζεται με τον λογαριασμό Google Play. Η εφαρμογή διακόπτεται κάθε φορά. Αλλά αγαπήστε όλα τα άλλα. Η ιστορία είναι χαριτωμένη και το παιχνίδι είναι εθιστικό.
Πόλη καλό παιχνίδι αλλα για να παρεις κατι 4αστερο πρεπει να προσεξεις
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, παίζω στο Moto E6 Plus, στο τελευταίο επίπεδο του Blue Forest, όπου ο Terence σώζει, η οθόνη φόρτωσης της φάσης παγώνει και το παιχνίδι μου κλείνει, μακάρι να μπορούσες να κάνεις κάτι.
Καλό σε όλα, παρακαλώ να επιλύσετε το πρόβλημα αποσύνδεσης δικτύου την πρώτη μου μέρα που τα πήγα πολύ καλύτερα. Έπαιξα όλα τα παιχνίδια Rovio, ειδικά τα angry birds. Ευχαριστώ και για αυτό.
Εξαιρετικό
Λατρεύω τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι, πήρα ένα μεγαλύτερο tablet μόνο για να το παίξεις! Έπαιζα για λίγο και στεναχωρήθηκα γιατί κατά λάθος ξεκίνησα μια μάχη στην αρένα κάνοντας εμετό και δεν με άφηνε να αγοράσω πετράδια ή να δω το βίντεο. Έπρεπε να χάσω το σερί νικών μου. Το Loosing ήταν για μένα, χωρίς δικαιολογίες, αλλά δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα outs.........idk, lol. Ακόμα το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι EVER!
Το τηλέφωνό μου ενημέρωσε αυτόματα το παιχνίδι σήμερα το πρωί. Τώρα δεν ανοίγει και κολλάει παρόλο που έχω καθαρίσει την προσωρινή μνήμη. Φοβάμαι πάρα πολύ να δοκιμάσω την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση παρόλο που το έχω συνδεδεμένο στο facebook. Θα έδινα μόνο δύο αστέρια σε αυτό το παιχνίδι στην καλύτερη περίπτωση, επειδή δεν μπορώ να το παίξω στο tablet Samsung 10 ιντσών μου, παρόλο που πληροί και υπερβαίνει τις απαιτήσεις λειτουργίας των παιχνιδιών.
Διασκεδαστικό και απλό σαν μια έκδοση φλίπερ του Angry Birds. Αν και δεν είμαι λάτρης αυτών των Λήψη οποιωνδήποτε στοιχείων για να ξεκλειδώσετε περισσότερα από την Καμπάνια. Αναγκάζοντάς με να σταματήσω να παίζω το παιχνίδι σου και περίμενε. Καταστρέφοντας εντελώς τη διασκέδαση και τη δυναμική ανάπτυξης καθενός από τα πουλιά μου, που απολαμβάνω. Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί τα Games το κάνουν αυτό. Θα νόμιζες ότι θα ήθελες να παίξω το παιχνίδι σου όσο θέλω. l, αλλά αντ' αυτού χτυπάω αυτόν τον τοίχο και μετά δεν μένει τίποτα άλλο να κάνω παρά να Περιμένω. 4 αστέρια λοιπόν!
Πολύ καλά
Δεν είναι τέλειο, αλλά συνεχίζει να γίνεται ακόμα καλύτερο. Παρόλο που μπορεί να προκύψουν μερικές δυσλειτουργίες, αλλά τα γεγονότα είναι αρκετά προκλητικά και εξισορροπούνται από τρόπους τύχης, δεξιοτήτων και στρατηγικής. Μερικές φορές, η καλλιέργεια για ένα συγκεκριμένο νόμισμα στο παιχνίδι είναι μια αγγαρεία, αλλά στο τέλος, πάντα πετυχαίνεις έναν συγκεκριμένο στόχο που στοχεύεις. Και μετά δούλεψε το επόμενο. Διασκεδαστικό παιχνίδι, προκλητικό και συνολικά υπέροχο παιχνίδι για τη σειρά Angry Birds! Αν έχετε βαρεθεί το κλασικό, δοκιμάστε αυτό.Απότομες μικροσυναλλαγές/μακροσυναλλαγές και κυρίως χωρίς ανταμοιβή. Εάν έχετε οποιοδήποτε είδος εθισμού στον τζόγο ή εθισμούς οποιουδήποτε είδους μείνετε μακριά. Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά συστήματα loot box, όλα σχεδιασμένα για να ξοδεύετε δαπάνες. Η πρόοδος είναι αργή αφού φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα και τότε είναι που θέλουν πραγματικά να ξοδέψετε σε πολύτιμους λίθους και κουτιά με λάφυρα και κουτιά αυγών. Εάν δεν το κάνετε, είναι πολύ μακροχρόνιο. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό αν βαριέστε και έχετε πολλή υπομονή.
Αλλάζω τη βαθμολογία μου σε αυτό το παιχνίδι γιατί έχει πολλά προβλήματα. Το παιχνίδι στην αρένα δεν είναι δίκαιο παιχνίδι. Ο αγώνας στην αρένα είναι αδύνατο να κερδηθεί λόγω της μεγάλης διαφοράς επιπέδου μεταξύ εμένα και του άλλου παίκτη. Είναι αδύνατο να παίξετε το υψηλό επίπεδο στη διοργάνωση γιατί το παιχνίδι παγώνει. Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο για να παίξω, αλλά απαιτεί από πολλούς να ανέβουν επίπεδο και το τάισμα των πουλιών απαιτεί πολλά χρήματα. Λοιπόν, διορθώστε αυτά τα προβλήματα.Θα μπορούσε να ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά η εκστρατεία είναι το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Φτάσαμε στο κεφάλαιο 16 και μέχρι εκεί ήταν το ίδιο με πολύ λίγες ανταμοιβές. Τα ίδια πουλιά σου δίνονται ξανά και ξανά. Μπορείτε να πείτε τι θέλουν να κάνετε και αυτό είναι να αγοράσετε κάτι που είναι καλό, αλλά όχι για ένα παιχνίδι που τελικά γίνεται πολύ βαρετό. Ήθελα να δω αν θα μου έδιναν κάτι καλό στην πορεία και όχι. Όχι καλύτερα από μένα όταν ξεκίνησα το παιχνίδι στην αρχή. Κρίμα.