Post by restnabhandtabtai on Mar 5, 2022 4:49:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها امتیاز را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 2022 version ▞▞▞
شروع به رایگان شدن برای بازی می کند اما همیشه خراب می شود. گرافیک این بازی به قدری بد است اما هنوز گوشی من دچار خرابی و یخ زدن می شود که حتی نمی دانم چرا. ممکن است از خود برنامه یا به دلیل انیمیشن ها باشد. لطفاً فوراً این را برطرف کنید.
سلام هرکاری میکنم فقط میگه ناروتو ایکس بوروتو... و خوک هست و نمیاد بالا ای دی تلگرام @itachi1388 لطفا راهنمایی کنید
هر بار خطای ناشناخته خطای ناشناخته.
خوب این یک سه ستاره است چون وقتی آن را بازی کردم، جالب بود اما وقتی سعی می کنم دوباره به آن برگردم، فقط یک صفحه سیاه است
به روز رسانی همیشه طول می کشد 🙄 اما گرافیکش باورنکردنی است 😍
هر وقت برنامه رو باز میکنم کار نمیکنه فقط تو بارگذاری گیر کردم اینترنت خوبی هم دارم پس چرا؟..... خیلی اذیت شدم که تونستم برنامه رو پاک کنم امیدوارم شما این را برطرف کنید
امروز بازی را باز کردم اما خطایی وجود داشت که می گفت بازی خود را به روز کنید. در ضمن من میرم پلی استور و گزینه آپدیت نداره. اکنون به این دلیل پاداشهای ورود روزانهام را از دست خواهم داد. عالی
برنامه بد The Naruto Fire Fox Is Loading بسیار طولانی و آهسته است من به آن 1 ستاره می دهم
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ایکشن jiz
بازی خیلی خوبی بود که واقعا ازش لذت بردم متأسفانه من بازی را متوقف کردم زیرا هنگام انجام چند کار با تلفن خوب پخش نمی شود. اگر برای انجام کار دیگری برای مدت کوتاهی از برنامه خارج شوم، بازی به صفحه راه اندازی باز می گردد. من باید برای بررسی ایمیلها و پاسخ دادن به پیامک جابجا شوم، بنابراین متأسفانه بازی برای من کاربردی نیست که خیلی بد است زیرا داشتم سرگرم میکردم.
خوبه ولی چرا بعد از جنگ با روباه نمیاره 🤔🤔🤔
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است و من آن را دوست دارم، اما اخیراً نمی توانم بازی را باز کنم زیرا هر بار که دکمه را فشار می دهم از کار می افتد، که عجیب است زیرا تلفن من می تواند برنامه های بزرگ را مدیریت کند، بنابراین در حال حاضر نمی توانید از بازی لذت ببرید. بازی اگر بتوانید آن را اصلاح کنید، واقعا عالی خواهد بود. 😃
من قبلاً این بازیو کرامارو شکست میدادم دیگه کار نمیکنه اصلا دانلودش نکنین خیلی بد ولی از سازنده ممنون که برنامرو ساخته توی یوتوب برنامه های منو ببینین و لایک کنید.
این بازی را چند دقیقه بازی کردم و آن را حذف کردم. اولین بار ورود وحشتناک بود. پاپ آپ های زیادی که شما را به خرید این و آن تشویق می کنند. خانه پر از بنرها، بسته ها، مغازه ها، تقویت کننده ها است. من حتی نمی دانم از کجا شروع به بازی کنم. مثل رفتن به مرکز خرید با تعداد زیادی از مروجین بود که اقلام خود را در صورت شما تبلیغ می کردند که حتی نمی توانید با آرامش خرید کنید.
P2W اما در کل بازی عالی با حداقل باگ
وقتی این بازی را دانلود میکنم و بازی را امتحان میکنم، صفحه سیاه نشان میدهد و من را از بازی بیرون میکند، سعی کردم گوشی خود را دوباره راهاندازی کنم، سعی کردم حذف کنم و دوباره دانلود کنم هنوز بارگذاری نمیشود، فقط نت خود را هدر دادم، بسیار ناامید هستم که میخواهم آن را حذف کنم.
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzel gjsv
بازی کل زباله. هر وقت من ناشناخته ها را بازی می کنم خطا رخ می دهد idk چرا نت من تلفن پایدار است خوب است اما این بچه ها هیچ وقت آن را اصلاح نمی کنند بازی زباله و شرکت زباله
بازی در مسیر بسیار خوبی پیش می رود، امیدوارم آنها به کار خوب خود ادامه دهند و هرگز آن را تعطیل نکنند، البته برخی ایرادات وجود دارد که امیدوارم در آینده آنها را برطرف کنند.
در ابتدا فکر می کنید که این بازی متعادل است زیرا تقریباً تمام شخصیت ها را در اختیار دارید. اما بعد از مدتی این کار را بسیار سخت خواهید یافت. چرا؟ اول از همه وقایع یا چیزی در بازی توضیحی ندارد. دوم، آسیاب کردن برای برخی از اقلام نیز چالش برانگیز است و مدتی طول می کشد تا آنها را بدست آورید. به غیر از این بازی جالب است فقط کاش حالت آفلاین وجود داشت ...
من عاشق این بازی هستم و قبلاً بارها بازی کرده ام، بنابراین می دانم که چگونه باید کار کند و بهترین شانس را در این زمینه نسبت به سایر حساب های خود داشته ام. اما این بار اشکال دارد و فصل 4 نمی آید، من تمام فصل 3 و 4 را شکست دادم فقط ظاهر نمی شود، بیش از یک ماه است که منتظر هستم و تقریباً همه چیز را انجام داده ام به جز داستان. لطفا در اسرع وقت این را اصلاح کنید. چندین ماه بعد بازی هنوز بعد از 2-3 به روز رسانی آن را درست نکرده است، یک بار که این مشکل را برطرف کنند، من به آن 3 ستاره می دهم.
خوبه اما میتونه بهتر باشه.در حد موبایل خوبه و بهترین تو دسته ی خودش از این بازی بهتر در مورد ناروتو ندیدم ۱ ستاره کم میکنم که یه کم گرافیک رو بیشتر کنن . سگ تو روحش ۸ بار حذف و نصب کردم تا کامویی رو بگیرم.
نمیاره
اومگ بله من طرفدار ناروتو هستم 😂 ولی هر وقت این بازی رو نصب کردم یه مشکلی پیش میاد و بعد میگه من میتونم بازی کنم. الان میرم تو بازی و بهم میگه چیکار کنم و چیکار کنم ولی بعد از اینکه میگه آپدیت تو بازی بود رویش کلیک کردم ولی گفت که به اندازه کافی فضای بازی داره پس بعضی از برنامه هامو پاک کردم و همه رو پاک کردم عکس ها ولی بازم اجازه نمیده وارد بشم من همه چیز رو امتحان کردم فایده ای نداشت.. لطفا کمک کنید که باعث میشه بخوام خیلی بد بازی کنم ولی نمیتونم 😔🥺😟
این بازی عالی است. من معمولاً طرفدار زیادی از بازی های MOBA نیستم. سه مشکلی که من دارم این است که رابط کاربری گرافیکی همیشه در حال خراب شدن است، برنامه از مگابایت زیادی استفاده می کند و اغلب متوقف می شود. این مسائل گاهی باعث شده که من حتی از تلاش برای بازی کردن بترسم. اگر این مشکلات برطرف شود، خوشحال خواهم شد.
حالا بالاخره می توانم این بازی را بدون مشکل بازی کنم. پدر و مادرم به من یک Poco X3 Pro دادند و خوب است. مشکل اینه که فلان گوشی یا گوشی قدیمی اگه ازش استفاده کنی نمیتونی تو این بازی مثل گوشی قدیمی من بازی کنی . الان میتونم بدون مشکل بازی کنم
بازی فوق العاده بد است که نیاز به اینترنت دارد لطفاً این بازی خوب را تغییر دهید.
این یک بازی خوب است و همه جواهرات نینجا بسیار گران هستند، بنابراین اگر بتوانید همه چیز را روی 20.00 قرار دهید، بهترین بازی ناروتو در تمام دوران خواهد بود.
من به این یک ستاره کامل می دهم اما اجازه نمی دهد دیگر آن را بازی کنم روی آن کلیک کنم و صفحه سیاه می شود و من را بیرون می کند
به روز رسانی اخیر بازی را کمی متعادل کرده است، اما هنوز بازی نیاز به بهبودهای زیادی دارد، برخی از آنها در زیر ذکر شده است: - 1. حالت خودکار جدید (که به کاراکتر اصلی تیم اجازه می دهد از آن فقط استفاده کنند) 2. فروشگاه تبادل منابع (به کاربر اجازه می دهد) برای تبادل منابع بیماری، به عنوان مثال به کاربر اجازه دهید تا مقاومت بیماری 5 ستاره را در ازای 4 یا 3 ستاره همان مقاومت در برابر بیماری مبادله کند) 3. حالت داستانی جدید برای بازی (ما چیزی بعد از تهاجم درد در بازی دریافت نکردیم)
من عاشق بازی هستم. اما نکته اینجاست که بازی بدون دلیل در حال خراب شدن است. اکنون همه شما ممکن است بگویید "اوه خوب شما یک تلفن وحشتناک دارید" اما صادقانه می تواند بزرگترین بازی ها را اداره کند. به عنوان مثال: Raft، Roblox، Solar Smash و دیگران. من بررسی خود را از 5 به 2 تغییر دادم زیرا بازی حتی برای بارگذاری در صفحه اصلی بازی نیز با مشکل مواجه است.هر بار که ماموریت حمله را بازی می کنم می گوید خطای ناشناخته رخ داده است اما شبکه من مشکلی ندارد و می دانم که من در سطح 3 jonin بودم و اکنون در ردیف 1 هستم jonin special این اشتباه است زیرا وقتی من ماموریت های دیگر را بازی می کنم هیچ خطایی وجود ندارد فقط حمله است. ماموریت ها و ماموریت های آسانی که می توانم به راحتی برنده شوم با گرفتن فوترهایی که برای من خیلی بزرگ است، هیچ مشکلی وجود ندارد.
بازی بسیار سرگرم کننده اما کسب و کار بد یکپارچگی و gacha حریص کوچک sh1ts
همانطور که گیم پلی بازی خوب است، توسعه دهندگان با انتشار شخصیت ها بیش از حد خودخواه هستند. آنها شخصیتهایی میسازند که ظاهراً در انیمه قویتر از آنهایی هستند که قرار است قویتر باشند، در حالی که شانس ما را برای به دست آوردن شخصیتهای قوی در بازی کاهش میدهند. آنها مهارتهای خوبی دارند و گیمپلی معقولی دارند، اما بیش از حد روی سود خود متمرکز هستند. آنها باید با در نظر گرفتن این موضوع تلاش کنند که هرکسی نمی تواند صرفاً برای به دست آوردن شخصیت ها مبلغ هنگفتی را بپردازد.
اگر بتوانید جوتسو خوبی را برای شینوبی احضار کنید و بتوانید بازی را خرد کنید، بازی خوبی است، در کل 10/10
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است اما هر بار که من بیش از حد به قلعه دیگری حمله می کنم مدام می گوید خطای شبکه یا من در منطقه ای با اتصال بد هستم، لطفا سعی کنید و مشکل را برطرف کنید. PS من به بررسی وای فای خود و قوی بودن آن ادامه می دهم
من دان می کنم تو 60 گیر می کنه لطفا راهنمایی کنین
همه چیز خوب است، اما چرا بازی من همیشه در صفحه بارگذاری آویزان است، آزاردهنده است لطفاً کاری انجام دهید "به من کمک کن" من باید هر 5 دقیقه بازی خود را مجدداً شروع کنم و فقط در صفحه بارگیری می ماند.
چرا آنها یک خطای ارتباطی هستند من سرعت اینترنت خوبی دارم لطفاً این مشکل را برطرف کنید
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Екшън ocvo
هک پلیز
اگر بتوانید ماموریت 4-20 راه نینجا را اضافه کنید، بازی 10/10 ستاره خواهد بود
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Акционе tzy
وحشتناکه بارها و بارها با صدای بلند 4 ساعت صبر کردم تا لود بشه 😫
این بازی پتانسیل خوبی دارد اما متأسفانه سازنده اهمیت چندانی نمیدهد و باگ یا هر مورد دیگری را کمتر بررسی میکند، همچنان بهروزرسانی شد اما باید بیشتر شود.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Action mzn