Post by restnabhandtabtai on Mar 5, 2022 4:55:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skúsenosť zadarmo ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Death Incoming! Phiêu lưu jrck
Hra Pixel Zombie Survival - FreeGamesBoom
(8.10.20) Je to zábavné, trochu vtipné, ale medzi reklamami je 15 sekúnd hracieho času. Ani môj režim v lietadle to nedokázal zastaviť. Akoby hra mala naprogramované reklamy. Po prečítaní ostatných recenzií to raz nie je len moje šťastie. Myslím si, že by sa tomu malo dať prinajlepšom týždeň. Nádej na aktualizáciu. (8.17.20) žiadna aktualizácia. Stále reklama na každej úrovni.
Death Incoming! – Aplikácie v službe Google Play
Päť hviezdičiek. Nič iné sa mi na tejto hre nepáči a vyzerá to uspokojivo, keď zomrú. A ak nechcete reklamy, vypnite sieť a hrajte. V tejto hre nie je nič zlé. Najlepšia hra vôbec. ❤🧡💛💚💙💜
V hre je veľa reklám a polovicu času neexistuje spôsob, ako z reklamy odísť.
Je to naozaj zábavné a úžasné, ale úrovne sa opakovane objavujú.
Ako obvykle malé herné prvky a veľké množstvo reklám. Absolútne smiešne, keď čas reklám výrazne prevyšuje čas hry.
Toto je veľmi zábavná a zložitá hra, ale stráca sa zastaviť, pretože naraz visí a neotvára sa môj telefón, môj telefón je čierny, takže dúfam, že tento tvorca tejto hry tento problém vyrieši a po vyriešení mi dá toto hra pre insta Naozaj sa mi páči táto hra, naozaj som veľmi šťastný a tiež veľmi používate svoj mozog, je to veľmi ťažké, tak som vás požiadal, aby ste na začiatku dali nejaké ľahké úrovne. Poradím vám, že by ste mali hrať túto hru.
Ok na žrút času, ale už ma unavujú tie isté reklamy, ktoré sa objavujú pri každej zmene obrazovky. Naozaj nestojí za stiahnutie.
Death Incoming! Macera Oyunları jxa
... heart diseases are one of the most common causes of leading to death of man. ... experiment prebehol nezávisle od platformy Android, sú uvedené pôvodné
Vitajte u novej série kde sa pozrieme na mobilne hry... Death Incoming APK :https://play.google.com ...
Táto hra je naozaj zábavná, veľmi sa mi páči, ale veľa úmrtí nedáva zmysel
Začína to skvele, ale teraz som prekročil určitú hranicu, opakujú sa a sú nudné. Idem hľadať niečo lepšie a odinštalujem túto aplikáciu.
Celkovo túto hru naozaj milujem! Je to tak zábavné a je to skvelé myslenie. Jedna vec je však istá, reklám je príliš veľa. Opravte túto závažnú chybu.
Je to skvelá hra určite vám odporúčam aj všetkým 🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Nie je to také zlé, ako niektorí hovoria. Ak sa vám nepáči jednoduchý režim v lietadle AD alebo offline. Je to zábava. Je to skvelý zabijak. Dajte im čas, polepšia sa 😌
Neznášam, koľko je tam reklám. Dokončím úroveň? Ad. Robím súbor úrovní? Ad. Odmietam výzvu na sledovanie reklamy, aby som získal viac mincí? Ad. Dýcham? Ad. Kvalita hry nezaručuje toľko reklám, najmä keď sú také rušivé.
Viem, že táto hra nie je pre deti. Ale je to úžasné! ale tie reklamy su hlupe, len si vypni wifi alebo mobilne data, aby si sa nedal odsledovat od tych krikom.Dakujem😊.
strasna nuda reklama reklama reklama......
Popis. CD ASPHYX. Celý popis. Parametre produktu. Vydavateľstvo. SONY MUSIC. Typ nosiča. CD. Rok vydania.
Nadmerné množstvo reklám! Chápem, že vývojári týmto spôsobom zarábajú peniaze, no ja som strávil minimálne trikrát viac času sledovaním reklám než samotným hraním hry. Zmier to trochu, prosím!
Roztomilá hra, ale stráca doplnky. Každá misia má niečo navyše. Chcem hrať hru, aby som si oddýchol a zabavil sa a nepozeral som 50 miliónov reklám. Nerobte si starosti s inštaláciou, je vám zle zo všetkých doplnkov. Odinštaluje sa čo najskôr
Je to skvelá myšlienka. Máte príliš veľa reklám. Nehral som ani 2 minúty a bolo tam viac reklám ako hrania.
Lorem ipsum dolor sit amet - LFPrinting
Milujem túto hru. Má dobrý motív, dobrú grafiku a dizajn! Načítanie však trvá veľa času a je príliš krvavé. Ak môžete opraviť oneskorenie, 5 hviezdičiek pre vás!
CD ASPHYX,- €. Predaj CD, DVD, BRD, SACD, LP, Playstation.
Nie dosť úrovní, ale úžasné. Po získaní úrovne 80 sa len opakujú, ale je to v poriadku, pretože to jednoducho rád hrám. Veľmi zábavné
Existuje len konečný počet úrovní, akonáhle dosiahnete úroveň 160, ste hotoví, hra bude donekonečna opakovať tie isté úrovne. Sklamanie.
Jednoduchý zabijak času, nič viac, nič menej.
Pekná hra. Ak nemôžete vydržať reklamy, hrajte offline. Jediným problémom je, že úmrtia sa zdajú príliš explicitné. Ak by ste do nastavení mohli pridať iba tlačidlo bez krvi, bolo by to skvelé!
Táto hra je tak uspokojujúca, ale každých 10 sekúnd prichádzajú reklamy.
Len ďalší spôsob, ako môže „vývojár“ zarobiť peniaze na prídavkoch. Tento nový trend pridávania každých pár sekúnd skutočne starne. Hra sa zdá byť zbytočná a úrovne jednoducho nedávajú zmysel. Pri hraní to vyzerá ako absolútny nezmysel o výkupnom. Za hrou nie je žiadna logika (a zjavne žiadna myšlienka).
Dobrý koncept, hrozné prevedenie. Zistenie úrovní trvá asi 5-10 sekúnd a potom je medzi každou úrovňou, pred a po každej odmene a pri odomknutí čohokoľvek 30-sekundová reklama. Rád by som zaplatil, aby som sa zbavil reklám, ale úrovne sú príliš jednoduché na to, aby to stálo za to
Death Incoming! Pustolovske igre ghi
Death Incoming! APK 1.9.0 stiahnutie pre Androiday ...
Tony zábavy. Len si prajem, aby tam bolo viac fitov.
Nemôžem vám povedať, či sa mi hra skutočne páčila, pretože som strávil viac času sledovaním reklám na iné aplikácie... Chápem to. Je to bezplatná aplikácia a potrebujete reklamy. Ale nemôžete ani dokončiť úroveň bez toho, aby ste dostali aspoň 3-4 reklamy. Je to prehnané a ničí zážitok.
Táto hra sa mi naozaj páčila, ale čoskoro som sa začala nudiť, pretože znova opakovala všetky úrovne
milujem túto hru veľmi.ale je tu jeden problém, neznášam reklamy, je príliš veľa reklám, neznášam to. Preto dávam tejto hre 3 hviezdičky, ale je tiež dobrá
Všetky úrovne dokončené do 1 hodiny. Naozaj príjemná hra, ale úrovne sú len 30
Je to len simulátor reklamy. vážne. Nestrácaj svoj čas. Hádanky sú hlúpo jednoduché, VŠETKY hádanky sú riešenia na 1 kliknutie. Po KAŽDEJ skladačke je reklama. Sledovaním reklám trávite viac času ako hľadaním riešení na jedno kliknutie.
Táto hra môže byť zábavná, ale množstvo reklám je hrozné. Dostávam reklamy, sú potrebné, dokonca mi nevadí, že si nejaké veci alebo reklamu pozriem po niekoľkých úrovniach, ale KAŽDÝM otočením je reklama. Je to smiešne. Môžete zaplatiť za odstránenie reklám, ale táto hra za to nestojí. Je to škoda, pretože to mohla byť naozaj zábava
Police Plane Transporter Game · Airport Craft: Fly Simulator Boys Craft Building · Death City : Zombie Invasion · Slendytubbies: Android Edition · Nihilumbra
(2020) Práve som začal hrať, ale zatiaľ je to zábava! (2021) Teraz som hral túto hru tak veľa, že som úrovne opakoval znova a znova a znova! Ale teraz si užívam aj nové úrovne A nové funkcie. Takže ďakujem!!! Čo sa týka množstva reklám? Psh...Cesta na tortu.
Death Incoming! Phiêu lưu vdvd
To je skvelé a v režime v lietadle nič nepridáva. Ale to bude brutálne!
Galaxy Attack: Alien Shooter Arcade iym
CESTA K VEĽA REKLÁM!! Dôvod pre jednu hviezdičku. Táto hra je dosť slušná, páčila sa mi, ale nakoniec som ju odinštaloval, pretože som nezvládal reklamy, ktorých je veľa. Viac reklám ako herného času, ak by skrátili reklamy, bolo by to perfektné.